Personvernerklæring

Selskapsinformasjon

Organisasjonsnr.: 992 629 746
Galleri Uvær AS
Teigan
8450 Stokmarknes
Norge

Telefon: 917 20 382
E-post: galleri@uver.no

Personvern

Personvern er svært viktig for oss, og vi ønsker at alle besøkende på vår nettside skal føle seg trygge. Vi er derfor nøye med å behandle alle personlige opplysninger i tråd med gjeldende lovverk. Personlige opplysninger innebærer informasjon om faktiske eller personlige forhold som gjør det mulig å identifisere en person. Dette gjelder navn, telefonnummer, e-postadresse og andre opplysninger du oppgir ved kontakt med Galleri Uvær.

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Galleri Uvær AS. Henvendelser rettes vårt personvernombud. Alle som oppgir personopplysninger, har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Personvernombud

Vårt personvernombud er daglig leder Siv Johansen. Ring Siv på telefon 917 20 382 eller send e-post til galleri@uver.no for spørsmål.

Behandling av personopplysninger ved kjøp i nettbutikken
Når du kjøper noe av Galleri Uvær så må vi lagre dine personopplysninger. Vi lagrer ikke mer enn det vi må, og vi sletter alt vi ikke trenger så snart vi kan. Vi trenger å lagre enkelte ting for å for eksempel kunne hjelpe deg dersom du vil klage på et produkt du har kjøpt, dersom det blir knust i frakt eller slike ting. Vi selger aldri din informasjon til tredjeparter.

Galleri Uvær er et norsk selskap som kun selger i Norge, og vi forholder oss til norsk lov og EU reguleringer.

Din konto

Du vil kunne gå inn på «min konto» i nettbutikken og se informasjon om ordrene dine og de opplysningene du har lagret i forbindelse med et kjøp på Uver.no. Det er kun i forbindelse med ditt kjøp at vi trenger å benytte dataene, for eksempel når vi skal sende pakken i posten og for å sende deg en e-post med ny informasjon om din ordre. Opplysningene her vil aldri utleveres til uvedkommende.

Sletting av data

Ta kontakt dersom du ønsker å slette dine opplysninger hos oss. Ta kontakt med Dibs dersom du trenger å endre eller slette informasjon som de har lagret om deg og dine betalinger.

Kontaktskjema

Når du besøker Uver.no har du mulighet til å fylle ut et kontaktskjema dersom du har spørsmål. I kontaktskjemaet spør vi etter informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne svare deg og opprette kontakt med deg. Det inkluderer navn og e-postadresse. Opplysningene blir trygt oppbevart og vil aldri bli utlevert til tredjepart.

Betaling

Vi benytter Dibs Easy som betalingsmetode i vår nettbutikk.